Героят за ЦСКА - Юрген Матей е на мнение, че победата над Лудогорец е доказала, че той и съотборниците му притежават необходимата класа, за да станат шампиони още през този сезон. Ето какво каза "червеният" капитан:

"Мисля, че победата е напълно заслужена. Бяхме по-добрият отбор. Те също имат много качество в състава си, Бусато също трябваше да се намесва. Мисля, че хората, които имаха шансове да отбележат, направиха най-доброто възможно да го направят. Бяхме по-добрият отбор. И в Лигата на конференциите имахме шансове, но не успявахме да вкараме.

Миналата седмица имахме много добър шанс да скъсим дистанцията и днес да сме с равен брой точки, но не показахме най-доброто в Кърджали и прецакахме нещата. Днес обаче показахме, че не сме нервни и влязохме много спокойни в двубоя с Лудогорец. Не знам какво да кажа за головете ми през този сезон. Голът срещу Виктория (Пилзен) беше страхотно преживяване. Вкарах и срещу ФК ЦСКА 1948 и днес - все важни попадения.

Отбор като ЦСКА трябва да се бори за шампионската титла. Трябва да покажем амбиция, че искаме да сме шампиони. Днес показахме, че имаме нужната класа да го направим.

Емоционален Младенов: Всички са срещу ЦСКА, а на Лудогорец се осигурява абсолютен комфорт

Емоционален Младенов: Всички са срещу ЦСКА, а на Лудогорец се осигурява абсолютен комфорт

"Трябва да изградя отбор, който да ги пречупи"