Големият талант на ЦСКА - Мартин Смоленски говори пред колегите от сайта otzasada.com, като ще ви разкрием по-интересни фрагменти от неговото изказване. Талантът разкри, че на два пъти е отказвал оферта от вечния съперник Левски.

ЦСКА без трима основни футболисти за старта на плейофите

ЦСКА без трима основни футболисти за старта на плейофите

Любо Пенев прекроява състава за мача с Арда

"Откакто се помня съм с топка в краката. Още в детската градина бяха записан на занимания по футбол и изобщо навсякъде се придвижвах с топката. Дори в осми, девети и 10 клас ходех с топка на училище и дриблирах между учениците.

Имена като Стоичков, Пенев, Манчев, Мартин Петров, няма как да не будят у всеки един възпитаник на школата възхищение и респект, и са пример за всеки един млад футболист като мен.

Любослав Пенев е известен с желязната дисциплина и строгите изисквания към играчите. На всички е ясно какъв топнападател е бил в близкото минало и съумява да пренесе тази страст и желание върху нас.

Арда е труден съперник, но вярвам, че нашият наставник знае как да ги победим и да зарадваме милионите фенове на отбора с Купата на България. В краткосрочен план мечтая да спечеля доверието на треньора и да намирам по-често място в основния състав, да показвам добра игра и да успея да отбележа важен гол. В дългосрочен аспект вече съм казва, че ще дам всичко от себе си да стана най-добрият, не само у нас, а и в чужбина".

ЦСКА подготвя оферта за чуждестранен нападател

ЦСКА подготвя оферта за чуждестранен нападател

"Червените" търсят конкуренция на Жорди Кайседо