Вчера отборът на ЦСКА замина за Испания, където ще проведе втория си подготвителен лагер през тази зима. Един от футболистите, който коментира предстоящите контроли бе Станислав Манолев.

Крилото обсъди и нашумялата тема с участието на Фернандо Каранга, който се върна по-късно в България от останалите си съотборници, заради което понесе парична глоба и тренираше отделно от основната група.

ЦСКА взе решение за португалеца Укра

ЦСКА взе решение за португалеца Укра

В момента крилото е в Германия, където лекува травма

"Още сме сънени, но заминаваме в позитивно настроение. Времето в Испания ще е хубаво, контролите са със силни съперници, а терените са добри. Какво повече можем да искаме. Ще срещнем интересни отбори. Не съм запознат с китайците, но другите два съперника ги познавам отлично, особено Спартак.

В Сандански се подготвихме добре физически, а сега трябва да изчистим някои тактически елементи. Почти същият отбор сме си, даже мисля, че надградихме, взехме 3-4 нови. Всеки отбор, който иска да има резултати и постоянство, трябва да е заедно дълго време. Да си познават кътните зъби, както се казва. При нас го има това, през есента се получиха добри резултати, но винаги може и повече. Сега очаквам да сме още по-силни. За новите си личи, че са добри играчи и се надявам бързо да се аклиматизират", започна Манолев, цитиран от "Тема Спорт".

"Отсъствието на Каранга не е повлияло негативно на отбора. Имаше много спекулации, но реално всичко беше нормално. Момчето си имаше някакви проблеми в Бразилия, разреши ги и се върна. Той се извини пред целия отбор. По принцип, когато някой закъснява повече, това дразни останалите. Но в случая не е имало проблеми, на всеки може да се случи. Плюс това той си е понесъл наказанието. Надявам се да играем в Европа, иначе ще се получи неловко", добави още крилото.