Наставникът на ЦСКА - Люпко Петрович беше изключително разочарован след края на мача със Зоря (Луханск). "Армейците" загубиха с 0:1 от украинския тим и отпаднаха от турнира Лига Европа.

Специалистът е на мнение, че елиминацията на гранда до голяма степен е била решена от съдиите в двете срещи, които очевадно са ощетили "червените".

"Честитя на играчите за добрия мач. Накрая получихме гол, но защото бяхме пуснали двама централни нападатели в търсене на гол", заяви наставникът след двубоя.

"Съдията реши и двата мача и няма какво повече да кажа. Сами видяхте, че имаше дузпа, нали, а след това червен картон и край. Играхме тактически като за 10. Противникът нямаше нито една възможност".

"Днес всички дадоха всичко от себе си. Днес бяхме отбор, но съдиите не ни позволиха да победим. Сега ще им честитя на играчите. Имаше игра с ръка, чиста, и дузпа", каза още сръбският треньор на "червените".

Зоря (Луханск) победи ЦСКА с 1:0 в двубой от квалификациите на Лига Европа

Съдията пак извади теслата! ЦСКА не получи очевадна дузпа срещу Зоря, игра мъжки 70 минути с човек по-малко и отпадна от Европа

Грешка на Иван Турицов остави отбора в намален състав