Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович продължава търсенето на нови попълнения за "червените". Той говори пред "Меридиан мач", като освен това разкри какви са отношенията му с Любослав Пенев. 

Сръбският специалист коментира още шансовете на тима да спечели титлата и Купата на България.

"Чувствам се отлично. Сегашната ми работа е доста по-лека отпреди. По-често си почивам. Гледам почти непрекъснато футболисти, пътувам. Наскоро бях в Сърбия да оглеждам нови играчи за ЦСКА. Няма да ви казвам кои съм набелязал, защото ако го направя, цената им ще скочи двойно. Но има един-двама, на които съм се спрял. Става дума за балканци. 

Тиаго: В ЦСКА работим здраво, за да спечелим титлата

Тиаго: В ЦСКА работим здраво, за да спечелим титлата

"Футболистите винаги трябва да правим това, което изискват треньорите"

С Любо Пенев сме в отлични отношения. Имам голям респект към него, а и той към мен. Беше много голям футболист, а като човек е много честен и почтен. Разговаряли сме много пъти. По-често говорехме в първите дни след неговото идване на "Армията". Тогава той още навлизаше в обстановката и трябваше да му кажа какво е работено, от какво имаме нужда, обсъждахме качествата на отделните играчи. Сега той вече ги е опознал много по-добре и няма нужда от много информация и съвети, защото знае какво да прави.

Аз мисля, че се вижда, че с всеки изминал мач ЦСКА играе все по-добре и по-добре. И резултатите показват, че напредък има. ЦСКА има голям шанс и за двете купи. Футболът затова е толкова велика и прекрасна игра, защото предварително в нищо не можеш да си сигурен. Лудогорец не е много по-добър. 

Снимка 402047

Източник: twitter.com/shanghaishenhua

Селекцията винаги е необходима и винаги ще я има. Отбор като ЦСКА е длъжен непрекъснато да опитва да надгражда и да става по-силен. Със сигурност през лятото ще опитаме да вземем трима или четирима футболисти, които да са по-добри от тези, които имаме сега. Имаме и такива с изтичащи договори и е възможно да се разделим с някои. Новият футболист от Руанда се прибра в родината си. Ако решим, ще го вземем.

ЦСКА се раздели с Милко Георгиев?

ЦСКА се раздели със свой основен ръководител?

Милко Георгиев вече не е част от "червения" клуб