Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев беше представен от изпълнителния директор Пламен Марков на специална пресконференция. Пенев подписа договор с клуба за година и половина. Той заменя на поста Нестор ел Маестро.

Ето какво сподели Пенев при поредното си завръщане на "Армията":

"Решението го взех много бързо. Това е ЦСКА. Любимият ми отбор. Ясно е какво бих отговорил винаги. Добри Митов, Дани Моралес, Караско и Любо Пенев, разбира се. Това са новите имена сред треньорите. Другите си остават.

Ред, дисциплина и организация! Това е решението. Няма да имат футболистите проблеми с треньора вече. Това беше.

ЦСКА се разбра с Любо Пенев, преговарят с Ел Маестро да си тръгне

ЦСКА се разбра с Любо Пенев, преговарят с Ел Маестро да си тръгне

Нестор ел Маестро ще претендира за значителна неустойка

Ще работим за надграждане. Няма да навлизам в детайли.

За всички, които обичат ЦСКА - има само една цел и тя е титлата. Ние ще сме силен отбор, с който всички ще трябва да се съобразяват! Тези 4 точки изоставане от върха не са чак толкова трудни за наваксване, защото предстоят доста мачове на всички отбори, а има и директни сблъсъци с конкурентите.

Снимка 405360

Източник: LAP.bg

Когато има контузен футболист, означава, че е проблем. Знам доста, но искам да се срещна лично с футболистите и медиците, за да знам кой колко време ще отсъства. От следващата седмица ще започна да работя и с втория отбор, защото разбирам, че имаме доста контузии. Днес ми е първата среща с играчите, някои са работили с мен, други не, но всичко си зависи от тях и от показаното на терена.

Снимка 405353

Източник: LAP.bg

Работим и по привличането на нови футболисти на различни постове. Имаме време до края на февруари, а иначе колкото повече конкуренция има - толкова по-добре за треньора. Няма да караме никой на сила да идва или да играе за ЦСКА. Но, ако влезе в отбора, значи трябва да дава абсолютно всичко от себе си, независимо дали е на мач или на тренировка. Ще обърна внимание и на младите, но те трябва да показват постоянна форма. Тук, на "Армията", фланелката тежи много и публиката е взискателна.

Редно е правилата да са за всички отбори. Да има равни начала, но това не е тема, която трябва да разискваме в момента. Най-важното в момента обаче е какво ще направим ние през този пролетен дял на първенството".

Пламен Марков за Ел Маестро: На този етап - без коментар

Пламен Марков за Ел Маестро: На този етап - без коментар

"Провеждаме среща по този въпрос"