Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния мач с Арда на стадион "Българска армия". Това ще бъде първи двубой за него в efbet Лига, откакто се завърна начело на "червените" за четвърти път в кариерата си.

Пенев първо отбеляза пред журналистите, че обещанието му по време на първия брифинг е изпълнено и вратата на залата е оправена. Треньорът похвали пресаташето Влади Василев за бързо свършената работа. "Как беше - обещано и изпълнено, нали така?", каза Любо, след което започна коментара си за предстоящия мач.

Снимка 526400

Източник: LAP.bg

"Обещанието е едно и също - да се работи максимално и по най-добрия начин в полза на отбора, да постигаме най-добрите резултати. Беше редно и ние, и Арда да имаме еднакъв брой дни за почивка. Календарът да бъде по-добре подреден. Така го виждам аз. Царско село сега 10 дена няма да имат мач, не е нормално.

Очаква се аз да променя ЦСКА като игра. Поздравих отбора. Доволен съм от това, което постигнахме за седмица. Знаят идеите ми като треньор. Ние ще продължим в тази линия на работа и представяне. Аз съм много взискателен. Няма да се отклоняваме от начертаната посока. Трябва ни технологично време да изглеждаме така, както аз искам.

Ще има промени най-вероятно. Знам всеки футболист в какво състояние е. Те са продиктувани от това, че през три дни имаме мач. Има и хора, които висят с картони, това го имам предвид. Ще има промени, редно е така да бъде, така го виждам.

Купа, титла, Европа - винаги за ЦСКА най-високите цели, да не го повтаряме, трябва да е ясно. Трите цели са приоритет. Имаме достатъчно футболисти и аз трябва да правя ротация. Има сили, подготвени сме и очакваме добри резултати.

Познавам отборите, треньорите и футболистите. Арда постигна добри резултати. Надявам се, че и противниците се съобразяват с нас. Аз съм реалист. Трябва да знаем силните и слабите страни на противника. Всеки си използва силните козове.

Снимка 526402

Източник: LAP.bg

Пеняранда ще остане неготов. Засега няма да вземе участие в отбора. Така ми се струва. Имаше контузия, най-вероятно повече няма да взима участие.

Залата за пресконференциите е перфектна! Ти имаш ли някакви проблеми (бел. ред. към журналист)? Кажи, готов съм за диалог. Споделяйте, ако нещо не ви харесва...", каза той.

Мач ЦСКА - Арда гарантира интрига

Мач ЦСКА - Арда гарантира интрига

Такива са резултатите до момента