Любослав Пенев даде пресконференция в навечерието на важния сблъсък с Лудогорец за Купата на България.

Треньорът на ЦСКА отговори на въпросите на медиите преди решителния реванш, който се явява Мача на сезона за клуба от Борисовата градина. Срещата е в сряда, от 18:30 часа, в Разград.

"За нас всички мачове са важни. Убеден съм, че осъзнават, че това е един от важните мачове. В добро настроение сме. Тренираме, играем добре, от което съм много доволен.

Има го проблемът с липсата на голове. Създаваме положения, но с постоянство положенията ще се превърнат в попадения. С времето.

Ще разчитам на всички. Имаше една-две контузии на тренировка. Нека мине и утрешната. Разполагам с всички футболисти. Не си правим сметки за крайния резултат. Търсим победата. Няма да кажа сега как ще я търсим. По какъв начин.

Снимка 526524

Източник: LAP.bg

Трябва да играем добре и да вкарваме голове. Това са целите, които съм поставил. Така ще елиминираме страничните фактори. Като съдиите от онзи ден. Помислих си, че имаме международен мач, като прочетох името на главния съдия.

В този ред на мисли - Кабаков ще свири. Много опит има, рутина... Мачът ще премине в професионална атмосфера. Казвам за милиарден път - не искам да ни помагат, но не и да ни пречат. Малко по-спокоен съм с това назначение.

Лоша услуга или умишлен наряд. За мача с Арда. В международните мачове имат съмнения за нарушения и не се отсъждат. А не като дузпата. Имало засада на Йомов... Свири я. А не да ми компенсираш после...

Снимка 526534

Източник: LAP.bg

Ще видим какво се случва с този ВАР. И това ще го видим.

Не съм в щаба на Лудогорец. Нас ни интересува да играем минимум така, както играхме на "Армията". Трябва да се готвим и за продължения и дузпи.

Миналият мач? И едната дузпа е измислена, и другата също. За последния мач. Убеден съм, че съм прав. И декларации, и всичко останало не ме интересуват.

Търся диалог със съдиите. Не искам да ги критикувам. Дразни ме тогава, когато не са безпристрастни. Искам да гледаме футбол. Добър. Това ме интересува. Нека свирят което е, а не да си измислят.

Снимка 526527

Източник: LAP.bg

Аз съм смел човек. Не ме притеснява нищо. Изказвам си мнението. За хубаво, за лошо - винаги съм тук. Защитавам си клуба, за който работя. Така ще бъде винаги.

Промени винаги има. И срещу Лудогорец, и срещу Арда... Няма да пазя никого. Започват си мача.

Ние никога не навеждаме глава. Това е ЦСКА. Който мисли така, жестоко се бърка. Играем с високо вдигната глава и само за победа", каза Пенев.

Любо Пенев изравни равенствата със загубите си начело на ЦСКА

Любо Пенев изравни равенствата със загубите си начело на ЦСКА

Вече са по 15