Новият наставник на ЦСКА - Любослав Пенев ще опита да върне на стадион "Българска армия" бившия национал и нападател на "червените" Спас Делев.

Собствениците на клуба Ивайло Манджуков и Милко Георгиев правят всичко възможно, за да убедят Пенев да остане начело на отбора и през следващия сезон. Наставникът и неговият щаб подписаха договор с клуба само до края на месец май. Мажоритарните акционери обаче са провели разговори с Любо и са настояли той да работи дългосрочно. Те са го уверили, че ЦСКА ще продължи участието си в "А" група и ще бъде достатъчно стабилен финансово.

Пенев дори е започнал да работи по селекцията. Той има предвид няколко имена, които евентуално може да привлече през лятото. Сред тях е нападателят на Локо (Пд) Спас Делев, който игра с успех под ръководството на Любо в първия му престой на "Армията" през 2009 година.

Пенев е насочил вниманието си основно към български футболисти. В случай, че клубът може да отдели средства обаче, ще се назначат скаути, които ще обикалят Европа и Южна Америка в търсене на талантливи чужденци.