Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев даде своята традиционна пресконференция преди мач на "червените". Този път тя бе малко по-специална, тъй като главната тема на срещата му с медиите беше предстоящото дерби с Левски в неделя. Ел Голеадор призова своите футболисти да не подценяват "сините" въпреки незавидното им място във временното класиране.

Левски - ЦСКА: Мач, от който не зависи нищо, но и всичко

Левски - ЦСКА: Мач, от който не зависи нищо, но и всичко

Едно странно издание на Вечното дерби

Ето най-интересното от неговото изказване:

"Рано или късно ще има публика на стадионите. Слухове не искам да коментирам. Ще се радвам да има публика, но това са само слухове на този етап. Има компетентни хора и те ще вземат решения. Винаги подсещам моите футболисти, че никога не трябва да се подценява нито един съперник, независимо от мястото в класирането.

Не искам да говоря за фаворит в мача. Не винаги отборът в по-добра форма побеждава. Това е едно дерби, ние ще се подготвим за мача, ще налагаме стила, който искаме и ще се подготвим като за дерби. В нашия отбор не трябва да има никакво отпускане. Момчетата, които вземат участие в мача трябва да се раздават и да бъдат дисциплинирани.

Енрике до последно под въпрос за Вечното дерби

Енрике до последно под въпрос за Вечното дерби

Контузен е

Аз съм оптимист и ние се готвим сериозно за всеки един мач. Предстоят ни плейофи и финал за купата, така че ни предстоят още мачове. Виждам промяна в целия отбор и отделно в повечето футболисти, но като цяло в отбора. Аз съм доволен от това, което се случва в тренировъчния процес. Ще продължим по същия начин.

Обичам и наблюдавам школата на клуба, в който работя. Аз съм израснал в този клуб и много футболисти сме тръгнали от тази школа. Аз обръщам внимание на младите таланти и съм доволен, когато има футболисти, които са готови да играят за първия отбор. Аз съм доволен и това мое наблюдение ще продължи. Няма да изпускам развитието на школата.

ЦСКА никога не е влизал в дербито с толкова голям точков аванс спрямо Левски

ЦСКА никога не е влизал в дербито с толкова голям точков аванс спрямо Левски

Обратен случай историята помни, но само веднъж

Аз наблюдавам всички съперници, включително и Левски. Това е мач, в който ние трябва да подходим да не се заблуждаваме от това къде се намира Левски. Играят сериозно и с много желание. Спирам до тук, няма да разкривам повече неща. Очаквам сериозен мач и битка. Всеки един отбор, който се изправя срещу ЦСКА иска да даде максималното, така ще бъде и в неделя.

Вие сте силни медии, но пропускате този важен момент да анализирате. Трябва да намерите вашето мястото в този наш български футбол и да престанете да позволявате да ви мачкат и да ви нареждат. Адалберто Пеняранда не е на дневен ред", завърши Любослав Пенев.

Само след 8 мача в efbet Лига - Кайседо с повече голове от цялото нападение на Левски

Само след 8 мача в efbet Лига - Кайседо с повече голове от цялото нападение на Левски

Билал Бари има 3 попадения в елита, но за Монтана