Старши-треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев говори пред медиите относно утрешното дерби с Лудогорец от плейофите в efbet Лига. Ел Голеадор е категоричен, че футболистите му няма да подценят "орлите", които вече бяха коронясани като шампиони на България. Специалистът засегна темите за служебната победа над ФК ЦСКА 1948, както и трагичната вест за кончината на легендата Георги Димитров - Джеки.

Срещу Лудогорец ЦСКА ще търси победа №100 в efbet Лига с Ганчев начело

Срещу Лудогорец ЦСКА ще търси победа №100 в efbet Лига с Ганчев начело

До момента са 99

Ето какво каза той:

"Отборът е много добре подготвен и винаги ще бъде така под мое ръководство. Исках да се играе мача в предишния кръг. Получи се така, че не се състоя и не искам да го коментирам. Има си някакви причини и мотиви. Край! Мислим си за следващата среща, по-следващата, купи..

Нямаме кадрови проблеми. Тренират почти всички. Имаме някои ударени, но целият отбор тренира добре. Тимът е добре подготвен и се целим винаги към победа.

Отговарям за моя отбор - ЦСКА. Ще бъдем мотивирани и подготвени. Ще изиграем сериозно мача. Не ни минава през ум подценяване. Имаме още четири двубоя. Това е, което правим, когато се подготвяме по време на тренировките. Коя е същата тактика? Има тайна за победата, както и рецепти. Знам ги много добре. Винаги ще играем за победа, без значение на кой отбор съм треньор. Няма какво да се заблуждаваме.

Йоан Бай преговаря с ЦСКА

Френски халф преговаря с ЦСКА

За последно е бил част от четвъртодивизионния Кане-Русильон

Концентрацията трябва да съществува винаги. Много е важно да тренираш добре, за да играеш добре. Ако го правиш на тренировките, ще го прави още по-добре на мач. Купата е там и не я забравяме. Целта е само една и нищо повече. Ако има играчи, които не са концентрирани, трябва да го забравят, защото това не е начинът, по който ще печелим. Фокусирани сме върху двубоя и не искам да се разсейваме. Изцяло съм вглъбен в този мач.

Светла му памет на Джеки. Беше от година и повече болен. Не може да се пребори. Бяхме колеги и приятели. Както и да го мислим, рано или късно всички ще поемем по този път. Не трябва да си мислим, че сме безсмъртни", добави още той.

Жеферсон пропуска мача с Лудогорец

Жеферсон пропуска мача с Лудогорец

Шансове бразилецът да участва във финала за купата срещу Арда на 19 май все още има