Любослав Пенев, за когото се твърди, че днес ще бъде заменен като наставник на ЦСКА, бе категоричен, че до този момент не е разговарял със собственика по темата и ще започне работа по подготовката на тима. Наставникът на червените бе намерен от Дарик Радио и направи кратко изявление по повод на спекулациите за влошените му отношения с ръководството.

„Аз с господин Димитър Борисов нямам проблем, нямам и конфликт. Виж, ако те обаче имат нещо против мен - нека го кажат. Не мисля, че е сериозно да се обсъжда вдигал ли съм телефони, не съм ли. Когато е трябвало - винаги сме се чували. В края на миналата седмица се видяхме. В неделя пак се чухме по работа. Така, че нещата си вървят. Но ако някои друг се опитва да ги обърка, аз нищо не мога да направя", коментира наставникът на ЦСКА пред Дарик радио.

Според предварително обявения план, утре играчите на ЦСКА трябваше да направят първа тренировка, но тя се отложи с ден - за четвъртък. „Почваме работа. От рано сутрин ще започнат медицинските изследвания. Няма да давам някаква официална пресконференция. Ето защо - нека изчакаме няколко дни, до петък, до събота поне. Ще се появат вероятно няколко нови играчи.

Нека подпишем с тях, за да може евентуално на тази първа пресконференция да ги представим, за да може и аз да съм по-конкретен с вас, като ме питате за трансфери. Ще се уточним кога да говоря, за да няма разминаване като на „Герена" - допълни още Любо Пенев.

„Изобщо не ме притеснява, че през цялата ваканция се говори за моята смята. Който иска да ме сменя в ЦСКА -.добре дошъл, аз обаче нямам намерение лесно да се отказвам. Не съм се чувал със собственика на тима. Не е имало защо. Той си има бизнес, аз си гледам моите задачи - това е. Пак повтарям, от моя страна проблем или напрежение няма", заяви за Дарик радио Пенев.