Любослав Пенев пое ЦСКА изненадващо в края на март и това предизвика бурна реакция сред феновете. Бруно Акрапович не започна добре календарната 2021 година и съвсем скоро последва съдбата на предшествениците си.

Босненецът бе седмият треньор на ЦСКА за последните две години...

Силният му старт вдъхна надежда, че ще съумее да се задържи по-дълго начело на софийския гранд, а дали и сега не е така с Любо?

ЦСКА си осигури подписа на Гаюс Макута?

ЦСКА си осигури подписа на Гаюс Макута?

"Армейците" постигнаха договорка със Спортинг (Брага)

Ел Голеадор за последно взе диригентската палка на "Българска армия" на 8 февруари 2019 година. Остана няма и три месеца, а така и не се разбра ясната причина за неговото напускане. Оттогава седем души се опитаха, но никой не се справи с тежката задача.

Снимка 515553

Източник: LAP.bg

Изненадващо Милош Крушчич получи най-голям вот на доверие - 8 месеца и 26 дни. 

Сърбинът не впечатли с работата си и мнозина си отдъхнаха при новината за раздялата с него. Това се случи преди началото на сезон 2020/2021 - несъмнено най-добрият за ЦСКА след годината изгнание във "В" група.

Кардосо вече не е шеф на школата на ЦСКА

Кардосо вече не е шеф на школата на ЦСКА

Португалецът вече е в родината си

Стамен Белчев, Даниел Моралес (временно), Бруно Акрапович и Любослав Пенев - всички те имат "вина" за добрия сезон с престижни победи в Европа и спечелената Купа на България.

Именно Ел Голеадор обаче пое най-голяма отговорност. 

Отборът нямаше как да си позволи нов провал на финал, след като миналата година отстъпи на Локомотив (Пловдив) с дузпи. Евентуална загуба от Арда почти сигурно щеше да коства поста на Пенев. Сега той се ботонира и има възможност да проведе пълноценна лятна подготовка - нещо много важно за работата на всеки треньор.

Снимка 530586

Източник: LAP.bg

С Любо начело ЦСКА показа, че знае как се побеждава Лудогорец.

Именно това е голямата цел - шампионът да бъде свален от върха. "Орлите" бяха елиминирани след страхотно представяне в Разград, когато се измъкнаха само с 1:2. Не успяха обаче да го сторят в София, когато за първенството ЦСКА победи с 4:1 и влезе със самочувствие на финалната права.

Срещу Арда (1:0) играта не бе добра. Отборът показа боен дух и че умее да взима такива трудни мачове, в които не блести. 

ЦСКА удължава договора на Брадли Мазику

ЦСКА удължава договора на Брадли Мазику

"Червените" искат играча да остане по-дълго на "Армията"

Сега "червените" имат нужда от стегната селекция. Да се заложи на качеството, а не на количеството. На всеки е ясно, че Любо Пенев е отличен мотиватор и резултатите на работата му последните 2 месеца могат да положат основите на успехите през следващите 12.

Съвсем логично е именно сега с този човек начело ЦСКА да излезе от треньорската криза и порочния кръг на честите рокади.

Снимка 532198

Източник: LAP.bg