Личен проблем е в основата на спада във формата на Греъм Кери, съобщава "Тема Спорт". Ирландецът бе с ключова роля по пътя на ЦСКА към груповата фаза на Лигата на конференциите и бе буквално като прероден на позицията зад централния нападател, където го използва Стойчо Младенов.

Левичарят с номер 8 вкара важни попадения в двата мача срещу Осиек, в плейофа-реванш срещу Виктория Пилзен, както и във вечното дерби срещу Левски. Постепенно обаче формата му спадна, а причината за това не е футболна, а лична.

Въпреки проблемите, които има извън терена, Греъм опитва да е стопроцентов професионалист и се влага максимално както в тренировъчния процес, така и в официалните срещи. Това е оценено от треньорския щаб, който продължава да му гласува пълно доверие.

За позицията зад централния нападател се бори и Федерико Варела. Аржентинецът бе контузен в началото на престоя на Стойчо Младенов на "Армията", а след това получава много малко шансове за изява.

В мача срещу Арда Варела замени Кери на почивката, но бе изваден в края на срещата. Логично аржентинецът не остана доволен и влезе в спор с Младенов, който определи смяната като "тактическа". Друг играч, подвизаващ се на тази позиция, Чатакович пък дори не попада в групата.

Стойчо Младенов: Имаме голяма армия срещу себе си в лицето на Делиормана, който е подкрепян от федерацията

Стойчо Младенов: Имаме голяма армия срещу себе си в лицето на Делиормана, който е подкрепян от федерацията

Дадоха им веднъж 48 милиона, друг път 30 милиона, коментира специалистът