Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново се нахвърли изключително гневно върху босовете на ЦСКА Иво Иванов и Димитър Борисов. Той предупреди босовете на "Титан" да не го дразнят, защото когато Борислав Михайлов излезе в отпуска, Лечков става президент на футболната ни централа.

"Отказвам да влизам в дебати с тези ниско квалифицирани кадри, заяви Лече по адрес на босовете в Борисовата градина. - Неслучайно съм вицепрезидент на БФС. И да престанат да ме дразнят, защото Борислав Михайлов ще излезе в отпуск и тогава аз ще съм президент. Съвсем сериозно го казвам", отсече Лече на редовния си брифинг.

"Въпреки че са ЦСКА и са голямо име, да бягат срещу нашия клуб, скоро няма да ни стигнат. Продължават да ни дължат още 84 000 лева от лихви. По-хубаво от това, което ние направихме - здраве му кажи.

Предоставихме им футболисти, национални състезатели, а те не са коректни. Ръководителите на този клуб са на селско-махленско ниво. Аз може и да съм тръгнал от село, ама съм с европейски манталитет", добави кметът на Сливен.