Лъчо Танев, който от години работи като футболен агент, разкри пред Дарик и dsport, че не е говорил с никого от ЦСКА да поеме поста спортен директор при "червените".

"Откровено да ти кажа не сме говорили с ЦСКА за поста спортен директор. Не е ставало на въпрос. Не знам откъде излиза тази информация. Трудно е да кажа дали бих се замислил за работа в ЦСКА. Може би трябва да направя някаква стъпка в развитието ми, но ние си говорихме навремето и за БФС. Ако не съм убеден, че ще имам цялата власт да ръководя федерация или клуб, смятам, че имам знанията и самочувствието, няма смисъл да си предизвикваш унижение", разкри Танев.

ЦСКА си хареса Лъчезар Танев за спортен директор

ЦСКА си хареса Лъчезар Танев за спортен директор

Заради огромния му опит и контакти

"С Фичо и Дани Ганчев поддържам контакт, разбира се. Смяната на собствеността е деликатна тема. Те знаят какво ще правят. Аз смятам, че трябва да се отдаде заслуженото на Гриша Ганчев и сина му, че избутаха с много усилия построяването на новия стадион. Имам поглед в европейския футбол каква огромна разлика е новият стадион - приходи, привличане на играчи, много ще помогне на клуба и отбора. Трябва да се оценяват тези неща. Естествено негова е заслугата да намери партньор във вижданията си, защото приходите на клубовете са ограничени и винаги трябва да има хора, които да помогнат в трудните моменти", добави той.