Много фенове на ЦСКА се обединиха в подкрепата си към лидера на Сектор "Г" - Иван Велчев. Затвор година ефективно грози Кюстендилеца, ако бъде признат за виновен от съда в Пловдив. Делото е след боя на пистата по време на мача Локомотив - ЦСКА. Различни фракции се обединяват и обещават да са в града на 11 септември, когато Велечв пак ще бъде в съда.

Ето какво написа той:

"Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Направихте ме в пъти по-силен, "червената" общност е силна, когато е единна. Печелили сме много битки и ви уверявам, че ще продължим да го правим със същата лекота. Напук на всички наши врагове, напук на всички, които ни мразят, ние ще ставаме все по-силни и по-силни, докато не спечелим нашата победа и ЦСКА не се върне там, където му е мястото - на върха!!!

За скалъпеното срещу мен дело искам да се знае, че това е атака не срещу мен като личност, а срещу "червената" общност като цяло. И когато му дойде времето ще разкрия доста подробности за този фарс. Фарс, за който няма да остана безмълвен и доста неща ще излязат наяве".

Иван Велчев-Кюстендилеца на съд в Пловдив, грози го минимално наказание година затвор ефективно

Иван Велчев-Кюстендилеца на съд в Пловдив, грози го минимално наказание година затвор ефективно

Ако бъде признат за виновен след боя на "Лаута"