Един от тарторите на Сектор "Г" Иван Велчев призовава "червените" фенове да напълнят стадион "Българска армия" за днешния мач на ЦСКА срещу Осиек от турнира Лига Европа.

Ето какво написа Кюстендилеца във "Фейсбук":

"Въпреки трусовете и лошите резултати, въпреки яростта, която ни е обзела, въпреки бездушието от последните мачове. Напук на всичко и всички, нека се мобилизираме и напълним нашия храм. Привържениците сме тези, без които ЦСКА не може. Ние сме тези с шампионския манталитет, ние сме тези, които държат армейския дух жив.

Не съм заобичал ЦСКА заради отделни футболисти, може би, защото така и не успях да гледам големите армейски поколения. Като дете бях пленен от марката, духа, манталитета, историята, харизмата, която притежават само най-големите в тази игра. Харизмата, която витае до ден днешен на "Българска армия".

За мен винаги е било чест и ще продължава да бъде чест да съм част от Сектор "Г". Нека днес бъдем на обичайното високо ниво, нека се раздадем през всичките 90 минути. Сектор "Г" не търпи пораженци и пораженско мислене. Нека бъдем пример за това как се печелят битки... Нека бъдем истински армейци. Ние в теб се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем...".

Пет причини ЦСКА да победи Осиек днес

Пет причини ЦСКА да победи Осиек днес

Вижте тук кои са те