Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди мача с Царско село от 23-ия кръг на шампионата.

Наставникът на "армейците" говори за трансферa на Върнан Анита, който се очаква да подпише договор до края на деня.

"Силен трансфер. На "Армията" дойде бивша звезда на Аякс и Нюкасъл. Анита тренира с нас. Мина медицински прегледи и чакам да подпише договор. Той има голям опит, качества и очаквам да вдигне нивото на отбора. Анита не е играл известно време, но доколкото видях на тренировките, физическото му състояние е добро. Освен трансфера на Анита, трудно ще има друг нов футболист до края на трансферния период, но може и да стане.

Младежки национал разтрогна с ЦСКА

Младежки национал разтрогна с ЦСКА

Петър Петров вече е свободен агент

Има интерес към Жанио Бикел. На играч, който има толкова мачове в Англия и Холандия, не му трябва толкова време за адаптация.

Анита: Тренирам с ЦСКА, преговаряме за договор до края на сезона

Анита: Тренирам с ЦСКА, преговаряме за договор до края на сезона

"Най-важното е да се завърна на терена"

Много съм говорил за Антов. Преценил съм, че той е много умен. Знам, че няма да полети, ще е здраво стъпил на земята. Той е поливалентен играч. Може да играе в центъра на защитата, може и халф. Вальо Антов спазва тактическата дисциплина. Винаги е на мястото, където трябва да бъде. Има хубав пас, има добра реакция, след като е загубена топката.

Не е лесно тук. Всички искат много. Победата е на първо място, а после и добрата игра. Не е лесно, защото тук нямаш право на грешка. Ние четири месеца нямаме право на грешка. Иска се добър резултат, да играем добър футбол. Това е тежко. Най-трудното е да се направи баланс.

Титуляр на ЦСКА подписва с клуб от МЛС?

Титуляр на ЦСКА подписва с клуб от МЛС?

Жанио Бикел до няколко дни ще замине за САЩ, за да премине меидицнски прегледи в новия си клуб

В Царско село има нови играчи. Те играха открито срещу Локомотив (Пловдив). Направихме анализ, футболистите ще видят. Имахме повече национали, но успяхме да се подготвим", каза Крушчич.

Халф на ЦСКА се прибра в Португалия

Халф на ЦСКА се прибра в Португалия

Футболистът ще направи консултация относно проблем в бедрото