Един от основните футболисти на ЦСКА Кристиян Малинов говори за предстоящите важни мачове на тима и националния отбор. 

"Очаквам да победим Ботев (Враца). Треньорската рокада при тях ще ги освободи малко. Предполагам, че ще ни затруднят, но ние ще си вземем своето. Антони Здравков е добър треньор, работил съм с него в младежкият национален тим и смея да твърдя, че на фона на действителноста във футбола ни, имахме добри резултати. 

Имаме трудности с отбелязването на голове през първите полувремена на мачовете, но това е защото отборите срещу нас дават по-голям отпор, а в края на мачовете ние сме по-подготвени и за това ни се получава. 

Бoдуров ни липсва много, но не искам да се бъркам в отношенията на президента и футболиста. Дебелият флумастер означава, че няма никаква надежда. Иначе няма спор какъв футболист е Бодуров и какви лидерски качества притежава. 

Нямам обяснение защо се получи тази поредица от слаби мачове в националния отбор. И там имаше три рокади за тези квалификации, които малко или много се отразиха. След многото натрупани загуби имаше и напрежение в нас футболистите и се надявам след победата над Чехия да тръгнем в правия път. Надявам се Ивелин Попов да размисли и неговото решение за оттеглянето от националният отбор да е плод на моментна емоция. Футболист с огромни лидерски качества. Признат от цяла Европа.

Първо да видим жребият утре и после, ще говорим за това какви са шансовете ни за класиране на европейските финали. В един мач всичко е възможно да се случи. Това какво, ще правим на финалите, ще го мислим после първо да се класираме. Според мен на терена капитанската лента и N10 не играят. Там играем всички.  Аз мисля, че от по-опитните и хората с по-голям стаж трябва да се избере, кой да наследи Попов. Според мен и треньорът трябва да има думата на финала", заяви халфът пред dsport.bg.

Тончи Кукоч: Отказах се от над 100 000 евро в името на ЦСКА

Тончи Кукоч: Отказах се от над 100 000 евро в името на ЦСКА

"А други ближат з*дници"