Спортният-директор на ЦСКА - Кристиано Джарета говори пред медия в родината си Италия, където разкри детайли от отговорната си работа в "червения" клуб. Ръководителят стигна по-далеч, обявявайки "армейците" за "Ювентус в Източна Европа". Също така той е уверен, че столичани имат шанс да спечелят титлата още през този сезон.

ЦСКА победи Берое с 2:0 у дома

ЦСКА мина лесно през Берое

"Червените" нанесоха трета поредна загуба на старозагорци

"Харесва ми много, тъй като всички в клуба "дишат" с футбола. ЦСКА е най-големият отбор в България и един от грандовете в Източна Европа. Нещо като Ювентус за Италия. Чувствам се чудесно и знам, че имаме добра платформа за развитие. Тази година ЦСКА може да стане шампион, но има много мачове, тепърва влизаме в плейофна фаза. В последните седем години Лудогорец е шефът в България, но ние имаме екип, който е способен да прекъсне тази серия", сподели Джарета пред Arenanapoli.

"Българският футбол израства последните четири-пет години, тъй като има много чужденци от Испания, Бразилия и Португалия. Същевременно има доста треньори то чужбина, които влагат знанията си в ежедневната работа", довери още Кристиано Джарета.

Тиаго: Паузата няма да спре устрема на ЦСКА

Тиаго: Паузата няма да спре устрема на ЦСКА

"Пропуснахме няколко положения, но важното е, че взехме победата"