Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е убеден, че второто полувреме срещу Ботев (Пловдив) е бил примерът как трябва да играе отборът.

"Доволен от първите два мача, защото наистина имаше притеснение при всички заради резултатите в контролите. Показахме, че не работим, за да блестим в проверките, а да са в най-доброто си състояние играчите ни. Срещу Левски видях само нашия отбор. И не говоря само за физика, защото сме най-добре подготвени, но и като идеи.

Снимка 466923

Източник: LAP.bg

Най-много ми хареса втората част срещу Ботев. Тогава преодоляхме страха и напрежението, че трябва да спечелим на всяка цена. Признавам, че има какво да подобряваме в атака, приемам критиките. Но с Белтраме, Енрике, влизането във форма на Томи Юрич, нещата ще се подредят.

И се радвам, че продължаваме да сме солидни в защита. Защото това е базата за всеки отбор", коментира пред "Меридиан Мач" Джарета, като самият той е бил защитник по време на кариерата си.

ЦСКА без Раул Албентоса още два мача

ЦСКА без Раул Албентоса още два мача

Вижте тук подробности

Директорът не смята, че е добра идея Валентин Антов да бъде продаван още след края на сезона.

"Антов в Италия или Англия? Това са свободни приказки на журналистите. На Валентин му трябва на първо време постоянство. Да, той се представи на високо ниво срещу Левски, но това трябва да го прави всяка седмица. Без изключения.

Трансферът от България в чужбина е много голям скок, не знам дали всички го разбират. Най-добрият пример е Десподов.

Антов е сериозно момче с големи качества, но нека се съсредоточи върху футбола и развитието си. Той трябва да се превърне в лидер тук и да узрее, преди да мисли за голям трансфер."

Валентин Антов остава централен защитник в ЦСКА

Валентин Антов остава централен защитник в ЦСКА

Младокът се справи на високо ниво срещу Левски и Ботев (Пд)