Бившият играч на ЦСКА и любимец на феновете - Красимир Чомаков - сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата днес среща на "армейците" с Хебър. Той заяви, че се вижда вече почеркът на треньора Нестор Ел Маестро, но има още какво да се желае в играта на "червените".

"Единственото, което мога да очаквам от тази среща, е победа за ЦСКА. Всичко друго е изключено и ще бъде провал. Тези три точки ще са много важни за "армейците" и феновете. Начело на Хебър е Любослав Пенев, но за ЦСКА няма значение срещу кой се изправя. Независимо срещу кой съперник се изправя отбора, винаги се излиза за победа. Дали ще е Хебър, или някой друг - отборът не е от значение. Мисля, че ЦСКА има повече класа и ще спечели. Дай Боже това да се случи с добра игра и да видим една убедителна победа. Момчетата влизат в този двубой като лидери в първенството и това трябва да им вдъхне още увереност и самочувствие. Който няма самочувствие, няма място в ЦСКА. Това, че са първи, означава единствено, че нагласата и хъсът трябва да са на максимално високо ниво. Напоследък отборът не впечатлява и не играе на нивото, което се очаква. Не мога да коментирам защо така се случва. Ако сега не си в добра спортна форма, то кога?", започна анализа си Чомаков.

"Има още няколко мача и първият полусезон свършва. Сега трябва футболистите на Ел Маестро да са в максимална спортна форма. Важното е, че успяха да вземат трите точки във Велико Търново. Понякога късметът ти бяга и не може през целия сезон да печелиш с по 1:0. Ако привлечеш късмета към себе си, няма как да се получат нещата. Това може да стане единствено с добра игра и добри резултати и с постоянство. А не да изиграем силни два мача и след това три срещи да се лъкатуши. Не бива да го има това. Мога да кажа, че вече се вижда почеркът на Нестор Ел Маестро в играта на тима. По-агресивни са и по-компактни. Това ми прави впечатление. Отборът е добре подреден, а това е много важно", заяви Чомаков.

Фенове на ЦСКА купуват нов Плейстейшън на Бенджамин

Фенове на ЦСКА купуват нов Плейстейшън на Бенджамин

Страхотен жест