ЦСКА е откупил правата на крилото Жул Кейта заради клауза в договора му за преотстъпване от френския Ланс, твърдят колегите от "Тема Спорт". Както е известно през миналото лято гвинеецът дойде под наем за един сезон на "Армията".

Проверки за допинг след дербито Лудогорец - ЦСКА

Проверки за допинг след дербито Лудогорец - ЦСКА

По двама футболисти на "орлите" и "червените" ще бъдат подложени на проверка за забранени стимуланти

Кейта изигра общо 15 мача през есента и вкара два гола, но вече близо три месеца не тренира с отбора. В началото на декември той бе освободен да се прибере в Гвинея заради кончината на брат си, а впоследствие пропусна цялата зимна подготовка.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+).

Преди дни излезе информация, че ЦСКА е дал беглеца на ФИФА. Оказа се, че клубът е откупил правата на Кейта и има договор с него до 2024 година. До крайния трансфер се е стигнало, след като в контракта между клубовете е имало точка, според която при влизане на "червените" в групите на ЛЕ, то те задължително е трябвало да го купят. Ситуацията с него в момента обаче е патова.

Според някои информации конкурент на ЦСКА се е опитал да го привлече "под масата" и са го подучили да размотава "армейците", за да скъсат контракта му и той да подпише като свободен агент.

Ангел Домусчиев в "Топ прогнози": Без Ганчев ЦСКА няма да върви в правилна посока, а към лятото на 2015-а година

Ангел Домусчиев в "Топ прогнози": Без Ганчев ЦСКА няма да върви в правилна посока, а към лятото на 2015-а година

Адриана Димитрова коментира петте дербита у нас и в Европа

На 22-годишното крило обаче били изплатени всички заплати и сега го грози наказание от ФИФА.