Драмата около звездата на ЦСКА Фернандо Каранга се задълбочава. По информация на "Меридиан Мач", бразилецът вече е уведомил шефовете си, че ще се завърне, само ако му вдигнат драстично заплатата.

Бешикташ подготвя оферта за Фернандо Каранга от ЦСКА

Турският шампион пожела Фернандо Каранга!

Клубът праща оферта за нападателя до дни

Причината е, че той е получил умопомрачителна за нашите стандарти оферта от Китай, която нямало как да отклони. Ставало въпрос за 1,5 млн. долара годишна заплата.

Макар от "Българска армия" официално все още да демонстрират увереност, че Фернандо ще се върне в клуба, ръководството усилено търси и нов нападател. След като Кевин Кубемба вече напусна, а Милчо Ангелов бе продаден на Славия, засилването на конкуренцията в предни позиции продължава да е приоритетна задача за селекцията.

Погледът на Стойчо Стоилов отново е насочен към Южна Америка, където винаги е откривал качествени изпълнители.

Интерес към Каранга логично не липсва след впечатляващите му изяви по родните терени. Той е трансферна цел дори на турския шампион Бешикташ. Новината бе на "Fotospor" и е потвърдена от ръководството на "черните орли". Истанбулският гранд търси усилено нападател, след като продаде своя голмайстор Дженк Тосун в Евертън за около 25 млн. паунда.

Каранга все още не е посочил дата за своето завръщане

"Червени" фенове умоляват Каранга да се върне в ЦСКА

Бъдещето на звезда все още е обвито в мистерия