Защитникът на ЦСКА Кирил Котев има сериозни проблеми с лявото си коляно. Очаква се днес той да премине на преглед, след който да бъде установено какво точно е състоянието му.

Котев получи контузия и бе заменен принудително в изминалия кръг, когато ЦСКА победи Родопа с 2:1 в Смолян. Ядрено-магнитния резонанс ще покаже дали Кирчо ще трябва да се подложи на операция, но дори и положението му да не е толкова сериозно, той ще пропусне двубоя с Беласица.

След направени изследвания стана ясно, че Флорентин Петре има разкъсване на два мускула, но ще е готов до началото на зимната подготовка.

Освен Котев от контузии след срещата в Смолян се оплакват и други играчи на 30-кратните шампиони. Това са Еуген Трика, Александър Тунчев, Вальо Илиев и Роберт Петров. Вчера те тренираха на облекчен режим, докато съотборниците им направиха двустранна игра.

Всички бяха в приповдигнато настроение, защото лекарят на тима д-р Бисер Бочев почерпи за новородената си дъщеричка, а Йордан Тодоров за своя годеж с дългогодишната си приятелка. Причина за радост донесоха и юношите старша възраст на тима, които се наложиха над Академик (Сф) с повече от категоричното 6:0.