Кирил Десподов коментира предстоящия реванш за ЦСКА срещу датския Копенхаген в Лига Европа. Ето какво каза нападателят на летище "София":

"Копенхаген не е непобедим отбор. Самочувствието е нормално, нито високо, нито ниско. Ние си знаем възможностите. Отиваме да направим всичко възможно, за да отстраним Копенхаген. Мисля, че ще имаме сили да играем и продължения.

Снимка 372630

Източник: LAP.bg

Според мен разликата не е голяма. На мача в София, когато получихме червен картон, те започнаха да доминират. Не мисля, че Копенхаген са много по-голям отбор от нас. Мисля, че са преодолим отбор. Хубаво е, че ни подценяват. Ще ги изненадаме. Трябва да сме спокойни. Не трябва да се хвърляме веднага да вкарваме гол. Трябва да чакаме нашия момент и мисля, че той ще дойде, защото Копенхаген има проблеми в защита.

И Бодуров, и Малинов се завръщат. Те са опитни и борбени футболисти и ще помогнат много на отбора. Ние сме хора. Някой път се случва да се реагира по-емоционално. Важното е да не се случва по време на много важни мачове или преди тях. Ел Маестро води с нас разговори във всяка една насока", каза Десподов.

Нестор ел Маестро: Никой не очаква от нас да продължим напред

Ел Маестро: Никой не очаква от нас да продължим напред

"Не смятам, че Божидар Чорбаджийски заслужаваше червен картон"