Драмата с Жорди Кайседо в Тигрес продължава. Нападателят е нежелан в мексиканския си клуб, а оттам упорито му търсят нов отбор.

Напук на информациите, че еквадорецът е цел на Лудогорец и ЦСКА, сега в родината му съобщават, че към него няма никакви оферти. Това е и истински кошмар за Тигрес, откъдето платиха сериозна трансферна сума на ЦСКА за правата му.

"Кайседо се самоуби спортно като напусна ЦСКА. Той напусна Европа, за да се присъедини към Тигрес де Монтерей, мексикански клуб, където се провали. 25-годишният играч напусна българския тим през юни миналата година, когато отсъстваше без основание.

ЦСКА определи отношението на Кайседо като "непрофесионално". В изявление се съобщаваше, че поради "липса на уважение към клуба и отбора, собствениците са се съгласили, че продажбата на еквадореца е най-добрият вариант"", пише "Еluniverso".

ЦСКА не проявява интерес към Жорди Кайседо

ЦСКА не проявява интерес към Жорди Кайседо

"Армейците" нямат интерес към нападателя, който се провали в Тигрес

Според мексиканциския портал Bolavip Жорди Кайседо представлява в този момент истинско главоболие за треньора си Диего Кока, който не иска да разчита на него в атаката на Тигрес.

В същото време специалистът не може да получи нападателя, който иска, заради големите финансови условия на Кайседо и заеманата квото за чужденец.