Полузащитникът на ЦСКА Карло Мухар със сигурност ще напусне стадион "Българска армия" през лятото, съобщава "Тема Спорт". Както е известно, хърватинът се подвизава в Борисовата градина като преотстъпен от претендента за титлата в Полша Лех Познан, а ако от ЦСКА желаят да го задържат за следващия сезон, ще трябва да платят откупната му клауза, която е в размер на 200 хиляди евро. Ръководните фактори на "Армията" обаче нямат намерение да го правят.

Алън Пардю предлага нови договори на двама основни играчи

Алън Пардю предлага нови договори на двама основни играчи

Това ще стане след полуфинала-реванш за Купата на България със Славия

Мухар бе привлечен от "червените" в края на август, няколко дни след класирането за груповата фаза на Лигата на конференциите. Бе ползван с голямо доверие от доскорошния наставник Стойчо Младенов, който в последната си пресконференция начело на тима разкри, че това е един четиримата футболисти, чието привличане е одобрил. Хърватинът обаче така и не успя да изгради константно ниво на своето представяне и да покаже, че заслужава да бъде на "Българска армия" и през следващия сезон.

Има минимален шанс Мухар да остане в ЦСКА, но дотам ще се стигне при две условия - ако той играе много силно в оставащите мачове и в същото време Лех намали съществено откупната му клауза.