Снощи беше лепнато огромно петно върху институцията ЦСКА. И то ще стои завинаги. Фенове нападнаха главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов и изпратиха тъмнокожите футболисти с маймунски звуци. Колкото и да е разбираемо недоволството на привържениците заради резултатите и играта, това не е начин да изразят яда си. Да нападнеш инвалид в гръб не е никак мъжко, най-малкото.

Въпросът е къде беше полицията на "Армията"? Пред съблекалните на отбора имаше повече от 50 бесни фенове и малко органи на реда. Повече имаше пред съблекалнята на гостите, където беше тихо и спокойно. Защо не беше направена верига от полицаи пред ултрасите? А имаше такава при гостуването на Лудогорец, заради Кирил Десподов. Тогава феновете на ЦСКА пред съблекалнята на разградчани бяха в пъти по-малко от тези снощи.

Човек мина покрай полицаи, които се бяха облегнали на патрулния автомобил. "Пред съблекалнята е пълно с недоволни от Стойчо Стоилов фенове, а той е тръгнал натам. Ще стане проблем", каза им въпросният човек.

"Спокойно, там има колеги", беше отговорът на полицаите.

И още нещо - нормално ли е техните колеги да влачат до съблекалните падналия Стоилов, вместо просто да го изправят и той сам да стигне до тях?

Понеже живеем в правова държава или поне така си мислим, сега да видим ще бъдат ли взети мерки и ще издирят ли виновниците за грозните сцени на стадион "Българска армия" от снощи.

Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!
Обновена

Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!

Главният мениджър бе ударен