Естрадната прима Йорданка Христова заяви, че не желае песента "Сърца червени", химн на ЦСКА, да звучи на мачовете на ФК ЦСКА 1948. Прочутата певица обяви, че подкрепя Гриша Ганчев.

"Безумно съм възмутена, че БФС разрешава съществуването на два клуба в Първа лига, които да носят едно име. Те го допускат, защото са против ЦСКА и повечето са левскари. Те не желаят да има един ЦСКА. Аз нямам друго обяснение, защото юридически не знам как ЦСКА не са подали сигнал във ФИФА. Знам, че е разрешено в по-ниските нива на българския футбол, но да има два отбора в Първа лига с едно име, това го няма никъде! Това е абсолютно незаконно и забранено. Също така химна, който имах удоволствието да изпълня преди години, автор е Евгени Димитров - Маестрото, аз не съм съгласна този химн да звучи на мачовете на другия ЦСКА.

Аз съм зад Гриша Ганчев и зад този ЦСКА, който познавам отдавна. Зад Ганчев съм, който се бори със зъби и нокти за ЦСКА, който плаща всякакви дългове. Никой друг от държавата, както на други отбори не прощава и не дава стадиони и т.н. Стойчо Младенов много го харесвах, но не може така да отиде от тук там. Това са интриги и г-н Найденов непрекъснато се чуди кой ветеран от ЦСКА да покани и наеме, за да дразни и събира фенове. Това е безобразие", заяви Йорданка Христова пред "Мач Телеграф".

ЦСКА обяви пълната програма за днешния "Армейски следобед"

ЦСКА обяви пълната програма за днешния "Армейски следобед"

Вижте подробности