Опорният халф Йоан Бауренски е преотстъпен от ЦСКА на Ботев (Враца) и днес ще се наложи да се изправи срещу отбора на сърцето си. В интервю за "Тема спорт" полузащитникът предупреди "армейците", че ако подценят мача, това ще им коства много.

"Мотивиран съм за победа и ще дам всичко от себе си, защото само така мога да се върна по-бързо на "Армията". За мен е много добре да трупам опит в най-високото ниво в България. Благодаря на Ботев и Дани Моралес, че ми дават възможност да се развивам професионално. След това, ако ЦСКА преценят, че могат и искат да разчитат на мен, ще съм радостен да играя за любимия си отбор."

"Нямам представа как ЦСКА ще подходи към двубоя с нас, но подценяване, високомерие или отпускане ще им коства много. Очаквам да се получи хубав мач, здрава битка. Няма да се предадем и няма да излезем с наведени глави. Ще се постараем да зарадваме хората на стадиона. Вярвам, че атмосферата ще е уникална."

На въпроса дали съжалява, че не е в ЦСКА, Бауренски заяви: "Никога не съжалявам. Ще дойде времето, когато ще играя за ЦСКА. Сега давам всичко от себе си за Ботев (Враца)."

Младият футболист не пропусна да пожелае успех на "Армейците" в предстоящото Вечно дерби срещу Левски. "Пожелавам успех на ЦСКА в дербито и вярвам, че те ще излязат крайният победител. Победите над Левски винаги са били сладки за мен. Най-хубавите."

Ботев (Враца) - ЦСКА, Йомов отново бележи
на живо

Ботев (Враца) - ЦСКА, Йомов отново бележи

"Червените" са в серия от два неуспешни мача