Бившият вратар и треньор в ЦСКА Ивайло Петров - Пифа бе гост в предаването "Спорно за спорт" по BIT. Той говори по всички актуални теми при "червените" и националния отбор на България.

"Един е отборът на ЦСКА и той е на "Армията". Обидно и мъчно ми е българският футбол накъде отива. Трябва да се намери клонче, за което да се хванем и да излезем. Ставаме за смях на целия свят.

И Васил Божков, и Кирил Домусчиев къде бяха в най-тежкия момент за ЦСКА? Виждате Гриша Ганчев какво прави. Защо те не спасиха ЦСКА? Гриша Ганчев дойде в най-тежкия период за ЦСКА и спаси клуба.

Чувам се с Валентин Илиев, но никога не сме коментирали нещата около ЦСКА и ЦСКА 1948. Аз за себе си няма какво да коментирам този казус.

Кой друг отбор, освен ЦСКА, може да се похвали с това, че където гостува става празник за града. Отборът ще е шампион. Искам ЦСКА да е шампион с една точка, ако може и с автогол.

Свикнали сме в България да сменяме треньора след за най-малкото. Убеден съм в щаба на Петър Хубчев и в самия него. Вярвам, че ще сполучим с неговото оставане като треньор. Всеки един отбор трябва да има цел", заяви Ивайло Петров.

Тиаго от ЦСКА: И ние, и Лудогорец ще загубим точки

Тиаго от ЦСКА: И ние, и Лудогорец ще загубим точки

"Важното е ние да излезем крайни победители", заяви португалецът