ЦСКА няма да се обедини с ЦСКА 1948. Това разкри лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев след днешната среща на фенове с Гриша Ганчев. Вчера ултрасите се видяха и с Цветомир Найденов.

"Вчера ни беше казано от господин Найденов, че ще преспи и ще мисли върху нашето предложение. Даде ни го през медиите решението. Видях отговора му в "Блиц".

Обединение въобще не е коментирано. То не е възможно по никакъв повод. Нашата идея е да се закрие отбора с числата, който за нас е тумор. И той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорки между Ганчев и Найденов. От днешните изяви на господин Найденов става ясно, че това е невъзможно. Отчитаме срещата като грешка.

Ганчев реагира съвсем спокойно. Срещата беше с неговото знание. Дори той ни подтикваше да я направим. Не може да се правим, че няма отбор с името ЦСКА в Първа лига.

Снимка 481000

Източник: LAP.bg

Не съм очаквал нещо по-различно от Найденов. Този отбор не се дирижира директно от него, а по-отгоре. И да е имал желание да направи нещо с нас, може сутринта да е получил обаждане и да му е забранено. Този отбор е създаден само, за да мъти водата на ЦСКА.

Ганчев е готов на всичко, за да се обедини "червената" общност. Вече всичко е загубено. Ще се изправим срещу тях, ако може още в първия кръг на първенството. Не ми е приятно, че ще играем с отбор, който носи нашето име. Репортажи правят, в Сърбия излизат статии, цяла Европа се вълнува.

Снимка 481001

Източник: LAP.bg

Приключваме всякакъв вид комуникация с тях. Посрещаме ги на "Българска армия". Отказваме да им домакинстваме на "Васил Левски". Още сега се разбрахме с господин Ганчев, че ги искаме на "Армията". Приемаме ги така, както Левски прие Левски (Кюстендил) преди години. Този отбор няма да има по-различно значение за футбола ни от това на Царско село и Септември. Един безсмислен отбор. Този отбор ще изкара, докато Цецо Найденов реши, че вече не са му потребни.

Няма да е лошо господин Борисов да ни приеме и нас, както прие феновете на Левски. Също да си кажем болките, и ние имаме нужда от помощ, специално за стадиона", каза той.

Започна среща между Гриша Ганчев и фенове на ЦСКА

Започна среща между Гриша Ганчев и фенове на ЦСКА

Собственикът на "червените" ще бъде запознат с вчерашния разговор с Цветомир Найденов