Тарторът на Сектор "Г" Иван Велчев отговори на въпроси на недоволни фенове, които го обвиняват, че говори от името на всички "армейци". Броженията срещу него се породиха около последните събития в столичния гранд.

Ето какво написа Кюстендилеца във Фейсбук:

Петър Жеков с нова атака по ЦСКА 1948: Да се преименуват!

Петър Жеков с нова атака по ЦСКА 1948: Да се преименуват!

"Ветераните на клуба подкрепяме Гриша Ганчев"

"Понеже в последните няколко дни знайни и незнайни капацитети се изказват по темата ЦСКА - трябвало ли е да има среща или не е трябвало, какво е казал Ганчев, какво Найденов и т.н. ще бъда максимално кратък. Измъчват ме един тип въпроси от рода на "от чие име говоря на въпросната среща" и "защо говоря от името на всички армейци".

За тези, които питат, отговарям - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА. Хиляди хора са ми гласували доверието си, за да се изказвам от тяхно име и да представлявам "Сектор Г". На тези, които недоволстват, опитват се да дават съвети или нещо не им допада, ще им кажа да заповядат и да направят и те нещо в името на любимия отбор. Но извън писането в социалните мрежи. Направете така, че някой изобщо да отчита, че съществувате и тогава пишете, говорете и се изказвайте като последни инстанции. А дотогава с хората около мен ще продължим да действаме в името единствено и само на най-добрия интерес както на ЦСКА, така и на обединената червена общност", заяви Велчев в социалните мрежи.

Майкъла: ЦСКА фалира на 9 септември, ама ще бие Левски на финал за Купата

Майкъла: ЦСКА фалира на 9 септември, ама ще бие Левски на финал за Купата

"Ако се появи трети ЦСКА, пак ли ще се обединяват?"