Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев отправи недвусмислено послание към всички заинтересовани от броя запалянковци, които ще бъдат допуснати на финала за Купата на България.

Ето какво написа Кюстендилеца в социалните мрежи (без редакторска намеса):

"Пиша до всички неадекватници, от които зависи бройката билети на финала. ПФЛ, НОЩ, РЗИ, Министерство на здравеопазването и който още има някаква роля в определянето, каква точно посещаемост да има на финала за Купата на България.

Призовавам ви да вземете най-после едно адекватно и аргументирано решение, което да бъде в полза на хората. 10 % разрешен капацитет на стадион за 43 000, е абсолютна подигравка.

Нима в препълнените ресторанти и дискотеки (болшинството от които работят на закрито) има само по 10 % клиенти. С какво трибуните са по-опасни? Надявам се да проявите разум и да се стигне до отваряне на поне 50 % от капацитета на стадиона.

И не на последно място искам да се обърна към ръководството на ЦСКА, които смятам, че по примера на Любо Пенев от вчера, трябва да излезнат с ясно становище и да направят всичко по силите си този финал да не се играе пред обидните за нас 2000 армейски привърженици.

И последно искам да кажа, че в сряда ще вляза на стадиона след като влезе и последният привърженик на ЦСКА".

ЦСКА: Дано разумът на управляващите надделее!

ЦСКА: Дано разумът на управляващите надделее!

"Нека още няколко хиляди червени сърца да имат възможност да си купят билети"