Информацията на мексиканския сайт elfutbolero.com.mx, че нападателят Жорди Кайседо е пред завръщане в ЦСКА се оказаха силно преувеличени, пише "Тема Спорт". "Кайседо не оправда очакванията, вкарвайки само един гол. Футболистът ще напусне Тигрес, за да се завърне в предишния си отбор ЦСКА", съобщиха в петък от медията, като цитираха журналиста Роберто Флорес от радио RG la Deportiva.

"Тема Спорт" обаче се свърза с Флорес, който отрече информацията. "Цитирали са ме грешно... Винаги в моите информации по темата съм казвал, че Лудогорец е българският клуб, който е близо до нападателя. От ръководството на Тигрес ми казаха, че интерес за нападателя има от руски отбор, както и друг от България. Доколкото знам това е Лудогорец. В момента Тигрес се опитва да продаде Кайседо. Ако не успее, ще го прати под наем с опция за закупуване. Но не искам да изключвам нищо, всичко е възможно", заяви Флорес.

Припомняме, че в средата на месеца треньорът на Тигрес Диего Кока потвърди, че не възнамерява да залага на Кайседо и той бе пратен да тренира с юношите на клуба. Еквадорецът остана без картотека за новия сезон, за да бъде освободена квота за друг чуждестранен играч.

Мексиканска медия праща Жорди Кайседо отново в ЦСКА

Мексиканска медия праща Жорди Кайседо отново в ЦСКА

След като не бе картотекиран от Тигрес