Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич възнагради с 4 почивни дни възпитаниците си за доброто представяне и успеха с 2:0 над Черно море в събота. Армейците няма да играят официален мач в паузата за двубои на националните отбори, като следващата им среща е гостуването на Гигант (Съединение) за Купата на България на 26 ноември, събота, от 12:00 часа.

Тимът подновява занимания в четвъртък, като ще изиграе контролна среща в неделя, научи "Тема Спорт". Съперник за нея обаче все още не е обявен. Турицов, Християн Петров, Шопов, Шагоян и Махмутович няма да бъдат на разположение на Саша Илич за спаринга заради ангажименти с националните си отбори.

"Спечелихме много тежък мач срещу изключително труден противник. Играхме на терен, на който всеки тим много трудно печели. Действахме като отбор и поздравявам момчетата, които започнаха от първата минута, както и тези, които влязоха от пейката. Победата ни бе заслужена. Имаме два мача за купата след около 15 дни, ще опитаме да направим най-доброто в тях", заяви Саша Илич след срещата с Черно море.

Паро: Във Варна ЦСКА показа шампионски знак

Паро: Във Варна ЦСКА показа шампионски знак

Легендата на ЦСКА коментира представянето на "червените"