Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира последната контрола на "червените" в Турция срещу Шахтьор Караганда (3:3).

"Използвахме тези контроли, за да изпробваме различни неща. На голяма част от футболистите дадох 90 минути", сподели Илич.

"Със сигурност нещата, които пробвахме тактически не се получиха на 100%. За всеки нападател е важно да вкарва голове, за да има самочувствие. Доволен съм от това, което Назон и Бамба показаха", добави сръбският специалист.

ЦСКА и Шахтьор Караганда завършиха 3:3 в контролен мач

Много голове и обрати белязаха последната контрола на ЦСКА в Турция, "армейците" и Шахтьор Караганда не излъчиха победител

Вижте подробности

"Има още време до началото на втория полусезон. Аз искам да бъдем максимално добре подготвени. Сега пробваме различни тактически прийоми и е нормално да имаме проблеми. Аз съм треньор, който иска да побеждаваме във всеки мач.

Снимка 604421

Източник: startphoto.bg

Някои футболисти са контузени, други са болни от вирус и това не е приятно, защото не могат да водят нормален тренировъчен процес. Тук се готвим на добри условия. Ще трябва да се справяме с всички условия.

Физически стоим добре. Надявам се да нямаме нови контузени футболисти, за да мога да разполагам с по-голям потенциал", каза още Илич.