Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския гранд Базел на стадион "Санкт Якоб-Парк" във втори решителен плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите. В първата среща, играна на българска земя "армейците" постигнаха минимална победа с 1:0.

УЕФА оценява съоръжението с 4 звезди, което е най-високата категория. Капацитетът е 36 000 седящи места, но домакините очакват да е само наполовина запълнен днес.

Делегатът на срещата - Октавиан Гога от Румъния обяви, че всички условия за провеждането на футболната среща са налице и пожела на двата отбора да направят един красив спектакъл.

ЦСКА ще играе в изцяло бял спортен екип, а футболистите на Базел ще бъдат в титулярната си червено-синя екипировка. Нашият вратар ще бъде с жълто облекло, а стражът на противника ни - със зелено.

ЦСКА в пълно бойно снаряжение за битката с Базел днес

ЦСКА в пълно бойно снаряжение за битката с Базел днес

Саша Илич ще може да разчита на всеки един, който в тук

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Антонио Нобре (главен), Педро Рибейро (първи асистент), Педро Мартинш (втори асистент), Андре Нарсизо (четвърти), а Мартин Ингварсон от Швеция ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Припомняваме Ви, че бяха отпуснати общо 1 500 билети за привържениците на ЦСКА за реванша с Базел. Домакините са създали нужната организация и в деня на срещата за тези, които все още нямат пропуск, ще бъде отворена каса в сектора за гостуващата публика на стадион "St. Jacob-Park".

Касата ще работи само преди двубоя - от 17:00 до 19:00 часа местно време. Все още има налични билети за важния сблъсък, които са с цена 10 швейцарски франка и ще могат да бъдат закупени само в тази валута.

Да не се стига до дузпи, но ЦСКА се справя отлично и с това

Да не се стига до дузпи, но ЦСКА се справя отлично и с това

Спечели 3 пъти от 3 опита