Отличната новина за треньора на ЦСКА Саша Илич е, че след вчерашната тренировка на отбора в Швейцария контузени футболисти няма, разбра ТОПСПОРТ. Сърбинът ще може да разчита на всеки един, който в тук. Очаква се той да не прави промени в състава, който победи Базел с 1:0 в София. Сега голямата цел е да бъде повторен подвигът от 2020-а година и ЦСКА отново да отстрани съперника.

Направи впечатление отличното настроение в отбора по време на тренировката. Собственикът Дани Ганчев надъха играчите с реч, а Илич се включи дейно в заниманието и показа завидните си умения с топка в крака.

С ЦСКА пътуват четирима фенове, които спечелиха пътуването от томбола на клуба. Сред тях двама братя от Благоевград. Те заявиха пред медията ни, че са оптимисти за мача и изразиха силната си подкрепа към "червените". Има българи от Англия и Германия, които също ще бъдат на мача. Очаква се агитката на ЦСКА да е внушителна.

Базел и ЦСКА ще спорят за място в групите на Лига на конференциите днес от 20:00 часа българско време, 19:00 местно. Следете битката в ТОПСПОРТ.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, пратеник на ТОПСПОРТ в Базел, Швейцария.