Бившият футболист на ЦСКА и Литекс - Мурад Хидиуед заяви пред "dsport" не спести добрите си думи по адрес на собственика на "червените" Гриша Ганчев.

Хидиуед работи във футболната федерация на Мароко и не е излизал от футбола. Той бе част Литекс и ЦСКА между 2001 и 2006 година и е от хората, които оставиха следа в българското първенство.

"От време на време говоря с приятели в България. Имам контакт с Гриша Ганчев. Той стана фен на Мароко, аз съм фен на него. Имам голям респект към него. Аз съм фен на ЦСКА. Искам да правя много неща за този човек, защото той направи за мен много неща. Винаги ми вика "арабина" или "Мури". Супер човек, уникален човек. Това е най-хубавото във футбола. Имаш контакт с теб, с мен, с него, с оня, с другия.

Футболът е едно голямо семейство. Все още поддържам контакт с българи повече отколкото с хора в Мароко. Преди имах контакт със Стоичков. Изпратих му SMS преди няколко години и му казах, че ако иска да е треньор на Мароко мога да помогна. Искам да има супер неща между Мароко и България. Оттук нататък ще работим да има футболисти на ЦСКА. Бях фен на Литекс, после играх в ЦСКА. Беше уникално. Мога да работя в България.

За феновете на ЦСКА... Обичам ви, респект към вас. Помня как целия стадион викаше "Мури, Мури, Мури"... Когато бях там жалко, че имахме преднина на 7 точки пред Левски и не станахме шампиони. После стана нещо, което не го знам аз. Ще кажа на феновете, че трябват да бъдат с ЦСКА и аз съм с вас.

Получих много СМС-ми на моя рожден ден от приятели от България. Сърцето ми е при тях и някой ден ще съм с тях на мач. Да си 5 години в България без грешка. 90 грешка. Бях уникален с хората навсякъде. Нямам проблем с публиката на този или другия отбор. Навсякъде искат да се снимат с мен. Затова говоря български, имам респект към държавата", каза Худиуед.

Йешич получил инфаркт, докато шофирал

Йешич получил инфаркт, докато шофирал

Това показва аутопсията