Тобиас Хайнц бе избран за Играч на мача Славия - ЦСКА(0:2). Халфът на "червените" се отличи с две асистенции. Ето какво каза той след двубоя.

"Беше наистина труден мач, особено първото полувреме. Нямаше добра динамика, играта бе накъсвана, но след гола от ъгловия удар нещата тръгнаха в друга посока. Винаги е трудно, през цялото първо полувреме нямаше игрови ритъм, знаехме, че трябва през второто да променим нещата. Искахме да отбележим попадения, радвам се, че успях да направя тези асистенции и от там вече стана по-лесно, защото имаше пространства. Такива мачове винаги са трудни, но като цяло второто полувреме играхме добре", сподели футболистът след срещата.

Славия - ЦСКА 0:2 в мач от efbet Лига

ЦСКА загря за Левски с бой над Славия, "армейците" матираха "белите" за 5 минути и пак се откъснаха на върха

Мено Кох и Дюкенс Назон изковаха успеха за "армейците"

"Вършим доста работа в тази насока, на тренировки обръщаме внимание на статични положения. Всеки мач се готвим специално за съперника. Чувствам се страхотно, получавам игрово време, справям се добре. Оттук насетне е важно да гоним целите си", допълни той.

Снимка 613742

Източник: startphoto.bg

Тобиас Хайнц отговори на въпрос относно предстоящото вечно дерби с Левски на 17-и април.

"Това е мачът, за който всички говорят и чакат. Чувал съм доста неща за това дерби, ще бъде интересно. Имаме една важна седмица, в която да работим доста и да се подготвим добре"