Един от основните футболисти на ЦСКА Тобиас Хайнц говори в предаването "Преди кръга" по "Диема Спорт". Той сподели очакванията си преди дербито с Левски. Футболистът коментира и изминалата среща с ФК ЦСКА 1948 (1:1).

"Турицов нееднократно е доказвал, че умее да превръща подобни ситуации в гол. Но този път просто не се получи. Това е футболът. Ние не трябва да свеждаме глави, защото тепърва предстои последният кръг. Със сигурност беше тежка вечер за нас. Може би ни липсваше и малко класа, защото в първите 30 минути не стояхме много добре на терена.

Не играехме с топката, повече бягахме без нея. Липсваше ни познатият ритъм. Вкарахме и започнахме да създаваме положения. Но тогава може би и късметът ни изневери.

Официално от ЦСКА: Матей е аут за мача с Левски, Гарсес и Линдсет са под въпрос

Официално от ЦСКА: Матей е аут за мача с Левски, Гарсес и Линдсет са под въпрос

Капитанът на "червените" е със скъсана предна кръстна връзка

Видяхте как започнахме. Този мач, а и някои други бяха трудни за нас в началните 30-ина минути. Със сигурност напрежението играе роля в тези моменти. Вероятно ни липсва класа и опит в такива ситуации. Може би не сме готови за тях. Знам ли? Трудно е да се определи една причина за тези пропадания при нас.

Не успяваме да управляваме двубоите така, че не само да се противопоставяме на съперниците си, но и да ги насочим в посока, в която ние искаме. Това са най-трудните мачове срещу най-силните опоненти. Със сигурност можехме да вземем трите точки в някои от тях. Естествено, няма как да спечелим всеки мач, първенството е доста конкурентно, видя се и срещу ЦСКА 1948, които този път успяха да ни вземат точки.

Без значение от това, че Лудогорец загуби срещу Левски, ние трябва да гледаме към нашия двубой след няколко дни. Това е най-важното. Шансът още е жив! Имаме такъв и трябва да продължим да вярваме. Нашите фенове за пореден път бяха страхотни. Не ги зарадвахме с успех, а вижте само как ни подкрепяха! Това си казахме и в съблекалнята. Че не трябва да се предаваме точно заради тях. Ние значим много за привържениците, както и те за нас.

Затова и не мисля, че ще имаме проблем да сме пределно мотивирани за мача в сряда. Не знам дали Лудогорец ще загуби точки в последния кръг, но знам едно - ние ще победим Левски! Нямаме друга опция. Това е нашата настройка. Това, което ще се случи в другия мач не зависи от нас. Но ние трябва да спечелим срещу Левски", каза Хайнц.

И Гарсес под въпрос за Вечното дерби

И Гарсес под въпрос за Вечното дерби

Саша Илич има сериозни въпросителни около състава