Гриша Ганчев потвърди, че търгът за емблемата и активите на фалиралия ЦСКА е пропаднал и ще трябва да се проведе отново. Това му е казала Дора Милева - синдик на обявеното в несъстоятелност дружество. Ганчев твърди, че не знае да има отбор ЦСКА 1948. Именно шефът на този клуб Никола Газдов не беше допуснат да участва в търга днес...

Ето какво каза Ганчев:

"Имаше търг. Някои хора не пожелаха да влязат вътре. Направиха панаирите тук. Ние си подадохме офертата. Госпожата е решила, че ще прекрати търга. Търгът се води, че не е проведен. Причината е била, че не е бил осигурен достъп. Полицаите осигуриха достъп и всичко. Има големи комплексари във футбола в България. И панаирите трябва постоянно да са на "Армията". Кого визирам? Вие да не сте паднали от небето? Като малко дете му се е искало еди какво си, еди що си. Чакаме следващия търг и ще участваме. Не знам да има отбор ЦСКА 1948.

Защо да ми писва? Такъв е животът. Всеки иска да се прави на интересен и на маймуна. С кого трябва да се боря? ЦСКА е тук, ЦСКА е хората. Питайте синдика на каква стойност е офертата. Като представят повече пари, да си живи и здрави.

Сега да ви кажа нещо. Единият човек беше тук, а другите им две фирми бяха на на "Васил Левски". Ако тоя беше успял да влезе, а той не искаше да влезе, щяха да кажат, че онези оттам не са били допуснати.

Мачът с Лудогорец е като всеки един мач от първенството. Като предложат по-висока оферта, да предложат. В ход е новата емблема за 70 години ЦСКА. Много е хубава, с леки подобрения. Решили са да си играйкат, нека си играйкат. Явно този отбор ги тревожи много. Свидетели сте на всички панаири. Пратиха ни по села и паланки. Истинските "армейци" не могат да позволят това нещо. Кой иска да го заличи? Какво ме питаш, все едно си паднал от небето. Други отбори имат ли дългове? Имат. Защо стоят те, а този отбор беше пратен по ниските дивизии. Защо го занулиха? Дайте да си говорим откровено!

Не знам дали Домусчиев стои зад проекта ЦСКА 1948, може да е Домусчиев", каза Ганчев.

Синдик Дора Милева си тръгна от "Армията" без да говори! Ще има ли нов търг за емблемата на ЦСКА?
Обновена

Синдик Дора Милева си тръгна от "Армията" без да говори! Ще има ли нов търг за емблемата на ЦСКА?

Голяма каша...