Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, е изгледал на живо вчерашната тренировка на отбора на базата в Панчарево, пише "Мач Телеграф".

Бизнесменът и синът му Данаил Ганчев, който от няколко месеца е силният човек на "Армията" и ръководи оперативните дейности в клуба, посетиха тима броени часове след завръщането си от Белград.

Саша Илич: Знам отлично какво е дерби, ако не си готов - страдаш

Саша Илич: Знам отлично какво е дерби, ако не си готов - страдаш

"Ясно ми е как се приема в България този мач"

Двамата бяха в столицата на Сърбия, за да подкрепят националния отбор по борба на приключилия световен шампионат. Дори и тогава обаче те неотлъчно се информираха за случващото се в "червения" лагер. С тях на Панчарево е бил и изпълнителният директор Филип Филипов, който посещава всички занимания на тима през седмицата.

Присъствието на Гриша Ганчев цели да послужи като допълнителна мотивация за възпитаниците на Саша Илич преди двубоя с Левски.

В гостуванията си преди мачовете си от Лигата на конференциите през лятото те бяха надъхвани от Данаил Ганчев, който изнесе кратка реч на тренировката преди мачовете в Скопие с Македония ГП, в Дъблин със Сейнт Патрикс и в Базел с едноименния тим