Един от голмайсторите за ЦСКА - Кристиян Малинов бе изключително щастлив, след като "червените" постигнаха сладък триумф над големия враг Левски с 3:2.

"Според мен мачът беше равностоен. През първото ги надиграхме, а през второто те взеха инициативата. Всички дербита са важни за публиката. Този мач се явяваше не без стойност, но нямаше същия заряд. Ние обаче влязохме и играхме да публиката", заяви Кристиян Малинов от ЦСКА, който бе избран за Играч на мача с Левски.

"Гол като гол, получи се. Определено това е най-сладкият ми гол, за най-красивият не знам. Поведохме 2:1, може би се дръпнахме леко назад, после те взеха инициативата. През второто полувреме се получи двуостър мач. Първото полувреме бе за нас, а второто по-скоро за тях", коментира още Малинов, а за новия треньор Христо Янев, каза:

"За една-две седмици не може да промени толкова много в отбора. Може би леко по-атакуващо изглежда нашата схема в момента. Мисля, че успя да ни мотивира за тези мачове. Трябваше да покажем, че сме мъже. Да покажем характер."

Христо Янев: С Каранга щяхме да изглеждаме по различен начин

Христо Янев: С Каранга щяхме да изглеждаме по различен начин

"Десподов разполага с потенциал да бъде голям футболист"