Голмайсторът на Зоря в мача с ЦСКА Вадлен Юрченко даде интервю за клубния сайт на укрианците. Той беше точен за крайното 1:1 от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Руал Албентоса.

Ето какво каза Юрченко:

"Беше интересен мач. ЦСКА има добри фенове и се радва на силна подкрепа. Още от първите минути се усети. Опитахме се да поемем контрола над играта. Ние допуснахме първи гол, но след това изравнихме резултата и можехме да вкараме повече голове, но всичко завърши при 1:1.

Те действаха с петима защитници. Когато започнахме да контролираме топката, прибраха се още повече. Капитанът на отбора на ЦСКА ме попита дали има дузпа. Направи го няколко пъти. Отговорих му: "Добре, разбрах ви, но отстъпете, нека бия дузпата!". Това е техният манталитет, да има натиск. Играчите им спореха, публиката също. Но в такива моменти трябва да изключиш главата си и да биеш без емоции.

Искам стадионът в Запорожие да бъде пълен и да ни подкрепят така, както феновете на българския тим подкрепиха ЦСКА. Нека да видят, че и ние имаме страхотни фенове! Всичко е в нашите ръце".

Иван Турицов: Обичам ЦСКА от дете, готов съм да оставя сърцето си на терена за отбора!

Иван Турицов: Обичам ЦСКА от дете, готов съм да оставя сърцето си на терена за отбора!

"Сега изживявам мечтата си!"