Бившият наставник на ЦСКА - Георги Василев - сподели мнението си за равенството на "червените" с Крумовград.

"ЦСКА отново разочарова и като резултат, и като отборно поведение в дефанзивен план! Състоянието на червените в последните мачове е безрадостно. Определено в клуба стават някакви движения, които се отразяват и на отбора, но това не може да е оправдание. Явно ценностната система на "Армията" се е променила. Преди, когато се загубеха точки, когато имаше поредица от слаби резултати и игри, ставаше революция! Винаги се е вдигал голям шум, имало е движение на пластовете, докато сега сякаш всичко се приема спокойно, равнодушно, примиренчески... Самите играчи се поставят в крайно неудобна ситуация, която не отива на ЦСКА.

ЦСКА се разбра с един от най-важните си футболисти

ЦСКА се разбра с един от най-важните си футболисти

Договорката е постигната

Двубоят с Крумовград бе приятен за наблюдаване, но тежките проблеми в защитата на червените отново лъснаха. Прекалено много са пробойните в дефанзивен план. Крумовград от своя страна играеше дисциплинирано и изпълни целта си, а именно да не загуби срещата. Станислав Генчев го очаква добро бъдеще, отборът му показа тактическа зрялост.

Но да се върнем към ЦСКА. Там е нужно нещата да се променят генерално. Разочарованието е голямо. Ако гледаш първите 20 минути на мача с Крумовград, ще си кажеш, че това не е ЦСКА - апатични, без никакво желание за игра, за битка.

"Червените" имаха силен период след 25-ата минута, който продължи и в голяма част от второто полувреме. В офанзивен план отборът демонстрира добра креативност, но се направиха доста пропуски. Иначе идеите ги имаше. Отдавна ЦСКА не бе изработвал толкова положения.

Човек винаги живее с надеждата за по-добро и така ще е и това лято, но лошото в случая е, че го няма лицето на промяната. С всичко са нагърбени Филип Филипов и Стоян Орманджиев, които засега носят отговорността. Трябва да има ясно очертан път, но поне на този етап той някъде криволичи. Има прекалено много съмнения, неясни неща... Няма чиста форма в ЦСКА. За да се каже, че клубът е поел по нов път, върви в конкретна посока и с ясна визия. И това съвсем логично се отразява и на отбора. Треньорът не знае дали ще остане, играчите ги е обзело безразличие. Много въпросителни, а малко отговори", коментира Гочето пред "Тема спорт".

Бивш помощник треньор на ЦСКА стана шампион на Черна гора

Бивш помощник треньор на ЦСКА стана шампион на Черна гора

С тима на Дечич