Бившият халф на ЦСКА Георги Георгиев коментира предстоящата среща на тима с БАТЕ (Борисов) в Лига Европа.

"БАТЕ вече не са хегемон, след като дори не са шампиони. Истинският им треньор отиде в Русия. Голям шанс има ЦСКА. Ако играехме пред нашата публика, твърдо едно. Сега на стадиона ще се чуват само рекламите и бай Добри Домакина, едно време как викаше... Желая да е жив и здрав. И успех искрено желая на ЦСКА.

Кой мач е по-важен? Този с БАТЕ или с този с Лудогорец? Какво значи това? Ние играхме полуфинал за КНК през сезон 1988/89, записахме 60 мача за година, а бяхме 18 човека. Не като сега 38 човека.

Тогава някой питаше ли ни кой е по-важен. Всички са важни!", продължи Гецата.

Георги Георгиев-Гецата: Има само едно решение за ЦСКА - обединение!

Георги Георгиев-Гецата: Има само едно решение за ЦСКА - обединение!

"Да се съберат големите хора от двата клуба и да постигнат съгласие"

"И двете срещи са абсолютно важни. Ако бият БАТЕ (Борисов), са поставени в следващия кръг. Значи успехът е задължителен. А колкото до дербито с Лудогорец - най-после трябва да ги бием. Омръзна ми от тези равенства. Това е ЦСКА, това не е Каспичан, трябва победа над Лудогорец.

Не ми се вижда добре играта от началото на сезона. Пак в средата на терена нямаме хора. Някакви халфове, ако има как да се вземат, но няма време... От 5 години говоря, че имаме проблеми в средата на терена.

Тиаго един мач играе играе, шест го няма. Пинто, който вече го изписахме, 3 години казвам, че не става. Коце Янчев беше 100 класи над него. Като нямаш халфове, имаш големи проблеми. На един-двама съм бесен, по-бърз съм от тях, но имена няма да казвам.

Отрицателен баланс за БАТЕ при гостуванията в Европа

Отрицателен баланс за БАТЕ при гостуванията в Европа

БАТЕ идва на "Армията" след много болезнена загуба в последната си евровизита

Сега съм 110 килограма, бях най-бавният футболист в цялата "А" група когато играех. Сега ще ги надбягвам както Христо Стоичков. Това не са халфове, а халове.

Санкаре е много добър футболист, 200 мача има в Лига 1 на Франция. На моменти е силен, но само на моменти", завърши Георгиев.

Георги Георгиев-Гецата: Дано в ЦСКА са останали само чужденците, които заслужават

"Дано в ЦСКА са останали само чужденците, които заслужават"

"Белтраме започва да ми харесва. За нашето първенство е интересен играч"